lauantai 3. lokakuuta 2015

Syyskauden alku

 
Hei!
 
On taas kulunut sietämättömän kauan siitä, kun olen viimeksi postannut. Ajattelin tulla kuitenkin nyt jakamaan vähän alkusyksyn treenikuulumisiani. :)
 
 
Elikkäs elokuun alussa olin Lapväärtissä tanssileirillä. Siellä oli tuttuun tapaan kivaa ja tehtiin nykärissä ihan mahtava koreografia esitettäväksi leirin grilli-iltaan. Leirillä valmistettiin myös esitys, joka esitetään marraskuun loppupuolella tanssiopiston EK-näytöksessä. Ennen esitystä on vielä kahdet viikonloppuharjoitukset, molemmat 3 tunnin mittaisia. Itse pääsen tanssikisojen takia osallistumaan vain jälkimmäisiin, joten olisi parasta napata nopeasti. Lähdimme rakentamaan esitystä improvisaatiopohjalta, ja uskon että voimme saada hienon esityksen kasaan, kunhan vain saamme hiottua numeron loppuunsa.
 
kesämuistoja erittäin huonolaatuisena
 
Kerroinkin jo edellisessä postauksessa tanssilukkaristani, mutta olen saanut kesästä napattua vielä jotain ekstraa. Hain nimittäin treenien ekalla viikolla muodostelman vetäjämme uuteen showtanssipienryhmään ja pääsin siihen. Tällainen pienryhmätyöskentely on meille vielä uutta, mutta pikku hiljaa työstetään koreografiaa, joka olisi tarkoitus vetäistä joulunäytöksissä ja sitten keväällä ehkä osallistua johonkin tapahtumaan.
 
Muodostelman kanssa työstämme uutta biisiä ja ekstratreenejä on ollut jonkin verran siltä saralta. Uusi numeromme sisältää aikaisempia enemmän akrobatiaa ja tätä varten meillä oli muutama viikko sitten pidetyssä yökoulussa akrobatiaopettaja vierailemassa. Saimme hyviä vinkkejä akrobatian toteuttamiseen muodostelmassa ja opettaja oli todella taitava ja erittäin mukava!
 
Muodostelman kanssa teemme myös keväällä toisen numeron, jolla emme sitten mene kilpailemaan, vaan tämä numero on vähän niin kuin "oheisnumero", joka menee vain tanssiopiston kevätnäytökseen. Tämän numeron tulemme tekemään korkokengillä, joten tuli sitten tällaiset tanssikorkokengät napattua Footlightista. Taisivat olla hinnaltaan semmoiset 75€ ja olivat halvimmasta päästä. Kaverini joutui jalkojensa mallin takia maksamaan kengistään 150€... Ostin samalla kengille tuollaisen säämiskäharjan, jolla olisi ilmeisesti siis tarkoitus estää kenkien pohjaa muuttumasta liian liukkaaksi. Kuten sanoinkin teemme numeron vasta keväällä, mutta olemme jo alkaneet harjoitella korkkareilla tanssimisen jaloa taitoa. :D
 
Tälle syksylle on muutenkin kasaantunut aika paljon kuluja esiintymisasujen, luokkapuvun, tossujen ym. ja kisamaksujen takia. Toivottavasti kohta helpottaisi pian, sillä rahaa on palanut luvattoman paljon. Lukukausimaksukin kun sattuu ilmaantumaan aina alkusyksystä ja sehän on se 790€ syyskaudelta... u_u
 
Muodostelmallemme on ilmaantunut muutama tilaisuus esiintyä, mutta nämä ovat sen verran epävarmoja, etten vielä täällä blogissa sano niistä sen enempää. Varmoja kuitenkin ovat:
 
Syyshelmi (showtanssikilpailu) 25.10.2015 SYK (muodostelman viime kevään numero: Teekutsut)
EK-näytökset 21.-22.11.2015 LUMO (la: Lapväärtin leiriesitys, su: muodostelma)
Joulunäytökset 11.-13.12.2015 SYK (baletti, baletti (pointe), nykytanssi ja muodostelma (mahd. 2x))
 
Vähän kiirettä pitää varsinkin arkisin, mutta koitan muistaa päivitellä tännekin. :3
Millainen teidän syksynne on ollut?
 
~ Siiri


1 kommentti:

  1. Tosi kiva postaus:) ja onnea pienryhmään pääsystä! Itsellänikin kuluu vähän liiakin paljon rahaa erilaisiin varusteisiin ja tanssitunteihin täytyy kyllä olla kiitollinen etttä vanhemmat suostuvat maksamaan suuria summia harrastuksesta(=elämäntavasta, unelmien toteuttamisesta ja rakkkaudesta lajia kohtaan<3) onnea esityksiin, kilpailuihin ja tsemppiä treenailuun ja kouluun:D

    VastaaPoista