tiistai 9. elokuuta 2016

Lapväärtti + uudet kärkkärit

Kauhea aktiivisuusvaihe näköjään meneillään nyt, kun sai oman läppärin (joka toimii huomattavasti paremmin kuin se romu, jolla jouduin ennen kirjoittamaan). :D

Eli kotiuduin siis sunnuntai-illalla leiriltä. Täytyy kyllä sanoa, että paras ja antoisin Lapväärtin leiri ikinä! Meitä oli tänä vuonna selkeästi yli puolet vähemmän kuin yleensä ja vain kahdeksan hengen ryhmissä treenatessamme saimme todella yksilöllistä opetusta ja palautetta. Meillä oli myös mukava ilmapiiri leirillä, ja oli kiva kun kerrankin muisti kaikkien nimet vaivatta ja oppi tuntemaan varsinkin omat ryhmäläiset paremmin kuin aikaisempina vuosina.

Lisäksi sain siis vihdoin ostettua uudet kärkkärit vanhojen, risojen tilalle. Tai no oikeastaan ostin tossut jo 7. toukokuuta Piruetin Merlet Day:n johdosta. Tuolloin Merletin tuotteista sai alennusta ja koska olen pitänyt käyttämistäni Merletin pehmeistä tossuista, päätin lähteä Piruettiin. Vähän ex tempore päätin sovittaa myös kärkitossuja, kun sinne oli oikein tullut Merletin sovittajakin paikan päälle. No niin vaan kävikin, että löysin itselleni juuri sopivat kärkkärit!

Olen aivan rakastunut näihin tossuihin. Ekaa kertaa olivat Lapväärtissä käytössä, tuossa viikko sitten. Edellisiin (Grishko 2007) verrattuina tuntuvat aivan uskomattoman hyvältä jalassa ja pääsen niin vaivattomasti kärjille! Edelliset tossuni olivat jo kauan olleet niin rikki, että ne eivät tukeneet enää ollenkaan, eikä niillä meinannut päästä kärjille. Nyt onkin sitten vähän totuttelemista siihen, ettei tarvitsekaan puskea niin kovaa, tuntuu todella helpolta nousta kärjille. :D


Ei ole Merletin kärkkäreitä tullut paljoa nähtyä, olisi kiva tietää, jos joku muukin käyttää näitä.
Nyt pitää mennä, mutta voisin yrittää jatkaa tätä hieman aktiivisempaa postaustahtia. Yritän vaikka ainakin koulun alusta kirjoitella jotain pian. Enää kaksi yötä!

~ Siiri

2 kommenttia:

  1. Hei kivaa, että teillä oli hyvä leiri! :) Ne on aina niin antoisia juttuja nuo erilaiset leirit. Ja tosi kiva, että oot löytänyt noin täydelliset kärkitossut. Se ei oo tosiaan helpoin homma :D. Mä joskus myös kokeilin noita Merlettejä eivätkä mulle sopineet sitten yhtään. Sama juttu Gaynoreiden kanssa. Nääh... Mä jatkan vielä täydellisen parin etsintää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja paljon tsemppiä etsintään, tiedän miten tuskallista se osaa olla! ❤

      Poista